close

Coole gadgets: onze keuze voor de beste nieuwe technologie voor 2020

Op zoek naar een beetje slimme huisinspiratie? Gadgets nodig voor je partner? Ben je gewoon verveeld en wil je lonken naar een glimmende nieuwe technologie? Als je op zoek bent naar coole gadgets, hebben we onze deskundige ogen gericht op de nieuwste technologie en hebben we uitgezocht wat volgens ons de beste nieuwe gadgets voor 2020 zijn.

Onnodig te zeggen dat we je tijd niet zullen verspillen met zinloze snuisterijen en thingumajigs (in feite zal alles zonder USB moeilijk te verkopen zijn), en wat we doen krijgen onze groezelige poten op, we laten het je met handen weten -Test, zoek gewoon naar onze initialen.

Sony ZV-1 vlog compact camera

Vloggers, we zien je je charmante video’s opnemen op je smartphone en we weten dat je zoveel beter kunt.

De ZV-1 is een nieuwe Sony-compactcamera die vlogging in beeld brengt, die naast een omkeerbaar scherm voor het opnemen van die selfies, ook een 20-megapixelsensor heeft, realtime tracking voor snelle autofocus (op beide gezichten en producten als je ze voor de camera zweeft), beeldstabilisatie en een Bluetooth-grip (apart verkrijgbaar).

Het wordt ook geleverd met een windscherm, dat niet alleen de audio verbetert door winderige geluiden te dempen, maar het lijkt ook alsof je een schattig muisje bovenop de camera hebt.

Simba Hybrid Pro schuimmatras

Traagschuimmatrassen doodden de bedden, of toch?

Deze nieuwe innovatie van Simba heeft de veren terug in de matras gestoken (2500 om precies te zijn). Deze kleine, individueel verpakte miQro®-veren zijn kegelvormig om uw gewicht beter te ondersteunen en de lucht tussen u en het schuim eronder te laten stromen.

Simba beweert dat deze combinatie van schuim en veren het beste van twee werelden biedt, wat zorgt voor een comfortabelere, soepele matras die koeler is dan alleen traagschuim.

Cowboy 3 elektrische fiets

Als je, zoals velen van ons, je woon-werkverkeer begint te heroverwegen, is het misschien nu het moment om serieus na te denken over die e-bike waar je naar op zoek was.

De elektrische Cowboy-fiets is nu in de derde generatie en het nieuwe model ziet er niet alleen uit als een van de must-have-fietsen van het seizoen, maar zit ook boordevol slimme fietstechnologie. Samen met een batterij die is ingebouwd in het 16,9 kg-frame en een automatische versnellingsbak met één versnelling, heeft de nieuwste fiets een olievrije koolstofriemtransmissie, een lagere overbrengingsverhouding en lekbestendige banden.

Naast nieuwe hardware heeft de bijbehorende app ook een upgrade gehad, met automatische ontgrendeling om te voorkomen dat je met sleutels, diefstal- en crashdetectie rommelt en zelfs een luchtkwaliteitsmonitor voor het plannen van een smogvrije route door de stad.

admin

The author admin

Leave a Response