close

Een gids met vakantiegeschenken voor de nieuwste technologie van het afgelopen jaar

Elk jaar komen er nieuwe technische gadgets op de markt om een ​​bepaald aspect van het dagelijks leven gemakkelijker of leuker te maken. Van draagbare apparaten tot smart home-apparaten en nog veel meer, er is een schijnbaar onbeperkte voorraad nieuwe producten om uit te kiezen bij het winkelen voor tech-geobsedeerde. BOSS heeft deze lijst met de beste technische gadgets van 2019 samengesteld om je vakantie winkelen een beetje gemakkelijker te maken.

CINEMOOD

Er is tegenwoordig zeker geen tekort aan inhoud om te streamen. CINEMOOD geeft u toegang tot films en tv-programma’s van uw favoriete streamingdiensten dankzij een draagbare kubus van 3 inch die minder dan een pond weegt. U kunt lege muren overal waar u verbinding kunt maken met wifi veranderen in filmschermen door deze vanaf uw CINEMOOD te projecteren. Het apparaat is nog aantrekkelijker voor gezinnen met jonge kinderen omdat het vooraf is geladen met 40 digitale boeken en 27 video’s en korte tekenfilms met Disney-personages.

Slimme tuin 3

De nieuwste versie van Smart Garden van Click & Grow wordt geleverd met een set van drie basilicumpods die gemakkelijk zullen groeien dankzij de vooraf ingestelde tuinen voor bewatering en verlichting. Zelfs degenen zonder een groene duim die in de meest krappe binnenruimtes wonen, kunnen hun eigen kruidentuin het hele jaar door hebben. Er zijn meer dan 50 plantpods om uit te kiezen, steek ze gewoon in de Smart Garden en kijk hoe ze groeien. Het is net een Keurig voor kruiden. Smart Garden werkt ook met zaden naar keuze.

June Smart Oven

Een aanrechtoven die het maken van een perfecte maaltijd gemakkelijker dan ooit maakt. De June-oven heeft een HD-camera en kunstmatige intelligentie die leert het voedsel dat u erin plaatst te herkennen en kooksuggesties te geven. Naast een verscheidenheid aan voorgeprogrammeerde functies, heeft de oven ook een interne thermometer die herkent wanneer voedsel grondig wordt gekookt. Na verloop van tijd leert de AI wanneer iets naar jouw voorkeuren is gekookt. Met een app kun je koken en de voortgang volgen met je telefoon en door instructievideo’s en recepten bladeren.

Theragun G3PRO

De Theragun G3PRO, een volledige lichaamsmassage in uw handen, heeft een ergonomisch ontwerp met vier armposities waarmee u uw hele rug kunt masseren zonder uw armen of handen te belasten. Met behulp van percussietherapie biedt de G3PRO diepe spierbehandeling door snelle, repetitieve druk uit te oefenen op gerichte spiergroepen. Het apparaat bevordert flexibiliteit en herstel, verhoogt de kracht en vermindert de pijn na slechts 30 seconden op elke spiergroep. Het is niet langer nodig om een ​​massage in te plannen na een zware training of een lange dag op kantoor.

admin

The author admin

Leave a Response