close

Hoe een schuur te bouwen

Heb je ooit verlangend naar schuren gestaard die zich buiten je plaatselijke thuiscentrum of op de werven van de buren bevinden? U weet dat uw tuin dringend behoefte heeft aan een droge, georganiseerde en veilige plaats voor uw tuingereedschap, gereedschap en sportartikelen, maar één blik op hun hoge prijzen is misschien genoeg om het idee op een laag pitje te zetten . U kunt vanaf het begin een veel goedkopere schuur bouwen die aantrekkelijk en functioneel is en misschien zelfs beter dan de in de winkel gekochte schuur.

Acht voet lang op zijn hoogtepunt en met een footprint van 8 bij 8 voet, bespaart deze eenvoudige schuur kostbare tuinruimte terwijl de interne opslag voor tuinuitrusting en gereedschap wordt gemaximaliseerd. Geveluiteinden in combinatie met een spant-en-noksysteem geven deze schuur een klassieke uitstraling en de optionele grenen gevelbekleding met tong en groef kan worden gekleurd en verzegeld of onafgewerkt worden voor een grijze, rustieke uitstraling. Beschermd door drie-tabs composiet dakshingles of gewalste dakbedekking, biedt deze schuur een strakke, weerbestendige opslagruimte en gaat jarenlang mee.

Vergunningen, bestemmingsplannen en hulpprogramma’s

Schuren die binnen een bepaalde set factoren blijven, hebben vaak geen bouwvergunning of bestemmingsplan nodig. Doorgaans mogen schuren niet aan een huis worden bevestigd en moeten ze onder een maximum van vierkante meters blijven. Controleer echter online of telefonisch met uw lokale vergunningen- en bestemmingsafdelingen voor details. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om uw lokale bouwvergunningafdeling te bellen. Er worden gaten gegraven voor de voetteksten, dus bel de hotline voor vermijding van uw lokale nutsbedrijven. Deze gratis services sturen een technicus om uw eigendom te markeren voor elektriciteit, riolering, water of andere essentiële servicelijnen.

admin

The author admin

Leave a Response