close

Ik ben van plan deze schoenstijlen niet meer te kopen

Ik leef heel erg volgens het oude ‘zeg nooit nooit’ gezegde, vooral als het gaat om modetrends, maar er zijn bepaalde schoenstijlen die ik met vertrouwen kan zeggen, ik kan me niet voorstellen dat ik ze weer draag. We leven in een tijd van mode waarin zelfs “lelijke” trends de neiging hebben enorm populair te worden. Ik omhels er een paar, maar er zijn andere schoenentrends waarvan ik geneigd ben te zeggen ‘daar geweest, heb dat gedaan’ om de een of andere reden (waarvan de meeste te maken hebben met het zien van oude foto’s van mezelf die ze dragen).

Stijl is duidelijk iets heel persoonlijks, dus ik moet erop wijzen dat als de schoenen die ik voor je oversla, ik er volledig achter sta om ze naar hartenlust te dragen. Aan de andere kant heb ik zeven alternatieve stijlen waar ik de laatste tijd naar op zoek ben. Blijf scrollen om te zien met welke schoenen ik officieel klaar ben en welke ik in plaats daarvan koop.

Tot ziens: flip-flops

Hallo: papa sandalen

Ik ben me er terdege van bewust dat flip-flops tegen het einde van de zomer van 2018 een comeback maakten, maar ik kies in plaats daarvan voor minder dunne stijlen, zoals de toeristische sandalen die overal op de S / S 19-banen stonden.

Tot ziens: Brogues

Hallo: Combat Boots

Brogues zijn een van die trends die in en uit stijl komen, maar ik geef veel de voorkeur aan het uiterlijk van gevechtslaarzen (die in feite de bootversie van brogues zijn).

Tot ziens: Peep Toes

Hallo: Square Toes

Je zult geen pieptenen in mijn kast vinden, maar op de jaren 90 geïnspireerde vierkante tenen zijn er in feite binnengevallen.

Tot ziens: klompen

Hallo: muilezels

Aangezien ik ooit van een trap ben gevallen en mijn enkel heb gebroken terwijl ik klompen droeg, ben ik er klaar mee. Muiltjes daarentegen zijn een stijl waar ik nooit genoeg van krijg.

admin

The author admin

Leave a Response