close

Voordelen van PVC Jaloezieen

Tips voor het kopen van jaloezieën

Voorafgaand aan de aankoop is het noodzakelijk om na te denken welk doel de jaloezieën precies moet dienen: Is pure privacybescherming gewenst, bijvoorbeeld voor een wintertuin? Dan zijn jaloezieën de betere en vooral goedkopere keuze. Als echter ook een effectieve warmte- en geluidsisolatie en bescherming tegen inbraak gewenst is, is het niet mogelijk om jaloezieën te installeren. Overigens is er ook niets te zeggen tegen een combinatie van jaloezieën en rolluiken! Het is het beste om advies te krijgen van een specialist.

De voordelen van jaloezieën

Voor de bijzonder lichte PVC-jaloezieën is er de mogelijkheid om ze met behulp van een klemondersteuning en zonder boren te monteren.  De grootste voordelen van jaloezieën zijn aan de ene kant de prijs en aan de andere kant de flexibiliteit: in vele varianten en kleuren zijn jaloezieën visueel zeer aantrekkelijk. Bovendien kunnen ze eenvoudig worden aangepast aan de grootte van het raam en zijn ze dus niet gebonden aan een vaste maat – zelfs op maat gemaakte jaloezieën zijn betaalbaar. Ze bieden echter alleen maar pure privacy of bescherming tegen de zon. Volledige verduistering van een kamer is nauwelijks mogelijk met een jaloezie.

Kunststof jaloezieën, privacy & lichtbescherming, voor alle woon- & natte ruimtes

De kunststof jaloezie combineert moderne privacy, licht- en zonwering met decoratieve componenten en overtuigt door zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid. De lichtinval kan traploos worden gevarieerd met een torsiestang, de hoogte kan individueel aangepast worden met een trekkoord. Kunststof jaloezieën zijn door het materiaal duurzaam en worden in alle woonkamers en natte ruimtes gebruikt.

Tip: Om een ideale bescherming tegen inkijk te krijgen, moet het kunststof rolgordijn enkele centimeters breder zijn dan het glasoppervlak. Wij raden aan om de helft van het kozijn aan beide zijden af te dekken, zodat de greep van het raam zijn functie niet aantast en kantelen en openen te

admin

The author admin

Leave a Response