close

Zomer trends die mode meisjes dragen

Shorts zijn de nieuwe rokken deze zomer en we zijn er 100% voor. Van atletische shorts tot lange shorts en hotpants, er is een overvloed aan stijlen en silhouetten voor elke kleermakerssmaak. Dus wat moeten we dit seizoen precies dragen met onze korte broek? Op de S / S 20-landingsbanen zagen we korte broeken met alles, van blazers tot bodysuits, geribbelde tanks tot bijgesneden blouses, en terwijl we het seizoen voor warm weer ingaan, hebben modemeisjes overal in de hele wereld soortgelijke iteraties uitgevoerd. Als je op zoek bent naar inspiratie voor wat je dit seizoen met je korte broek kunt dragen, of het nu gaat om cut-offs of zweet

korte broek – scroll hieronder terwijl we enkele van de coolste zomeritems delen om te combineren met je vertrouwde broekjes voor een eenvoudig en chique zomerensemble.

Romantische blouses

Van pofmouwen tot sweetheart halslijnen en melkmeisjesilhouetten, modemeisjes dragen charmante en romantische blouses met contrasterend casual denim, linnen en zelfs sweaters.

Dikke sandalen

De “lelijke” sandaaltrend is er om te blijven – en coole meisjes combineren hun stevige paren met alle soorten shorts – van atletische stijlen tot meer op maat gemaakte silhouetten.

Oversized blazers

Coole meisjes contrasteren graag het boxy silhouet van een oversized blazer met korte broek. Of het nu gaat om een ​​broekpak of een fietsbroek of hotpants, het duo ziet er altijd modern en modieus uit.

Tube sokken & retro sneakers

Een van de meest populaire trends van het seizoen (mede dankzij thuis blijven in quarantaine) zijn buissokken – met name Nike-sokken. Slechts één scroll van Instagram en je zult zien dat modemeisjes die van hen dragen met alle soorten shorts en retro hun sneakers.

Overhemden met korte mouwen

De stijlenset omarmt dit seizoen verhoogde “toeristen” -overhemden met korte mouwen en hun korte broeken – meestal zonder knopen gedragen met een tanktop, crop-top, bikini of bh die eronder gluren.

admin

The author admin

Leave a Response